Words need to be connected

Verbeter je website - nu met zomerkorting

Wil jij je website snel op orde krijgen? Ik wil in juli en augustus gaan proefdraaien met mijn programma's.

Jouw ondernemerswens en die van mij zouden mooi samen kunnen vallen...

Wat zijn jouw plannen?

Je wilt je website verbeteren. Eigentijdser, frisser, wervender maken. Een frisse wind erdoor laten waaien. Noem maar op. Maar er komt steeds iets tussen. Dan schuif je je plannen door. En ben je weer een week verder. En weer een week.

Wat zijn mijn plannen?

Ik ben bezig om een nieuw bedrijf op te zetten. Of een doorstart te maken, net hoe je het bekijkt. Ik ga me helemaal richten op copywriting én ondernemers helpen bij het verbeteren van hun website. Zodat je hiermee op termijn een online marketingroute creëert. Dat mensen denken en voelen: dit gaat over mij. Dat je website uitstraalt wie jij bent.

Momenteel zit ik in de ontwikkelfase voor het programma-aanbod. Hierin wil ik mijn programma's in samenspraak met ondernemers verder ontwikkelen en afstemmen.

Wil jij meewerken in de ontwikkelfase?

Je kiest zelf een programma of we stellen samen een mix samen. Net waar jij op dit moment behoefte aan hebt.

Je ontvangt een speciale zomerkorting op het programma. Daarnaast geef je mij als 'tegenprestatie' feedback en als mijn werk je bevalt een testimonial.

Heb je belangstelling om in de (mogelijk rustigere) zomermaanden juli en augustus met mij samen te werken? Laat het me dan zo spoedig mogelijk weten. We kunnen er allebei veel aan hebben.

Jouw resultaat: een handig georganiseerde en frisse website.

En jij helpt mij heel erg met het verder ontwikkelen van mijn nieuwe bedrijf.

Ja, ik schrijf me graag in!

Heb je nog vragen of twijfels?

Neem gerust contact met me op.

Wil je graag even sparren om erachter te komen of een van de programma's iets voor jou is? Dan nodig ik je van harte uit voor een gesprek. Geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Je kunt hiervoor zelf een afspraak inplannen in mijn agenda. Dat gaat eenvoudig, via de link hieronder:

Ja, ik maak graag een afspraak!

Wil je eerst meer lezen over de programma’s om je webteksten te verbeteren? Zodat het makkelijker wordt en je er echt verder mee komt?

Check bij Programma’s. Kijk maar eens of er iets voor je bij staat. Daarnaast maak ik net zo graag een voorstel, speciaal voor jou. 


Voor dit programma en andere programma’s gelden de algemene voorwaarden van Tekstnet, beroepsvereniging van tekstschrijvers, waarvan Karien Vissers – Words need to be connected - lid van is.
KvK: 17220207  
BTW-nummer: NL1609.65.962

Over Karien

Karien is copywriter en oprichter van Beyond Writing. Hierin geeft ze les over schrijfmethoden. Ze onderzoekt methoden om een betere schrijver te worden, een betere gezondheid én meer purpose te ervaren.
Schrijf voor jezelf.
Haal kracht uit je tekst.

Bel me: 06 288 11 950

Of mail me: karien@visserstekst.nl